Description

Menaxhoni të gjitha pajisjet tuaja, me ane te nje llogarie, duke pasur kontroll te plote prindëror.

Produkt ideal per familjare apo biznese qe duan kontrollojne dhe sigurojne mbrojtje maksimale per 5 pajisje per 1 vit.

 • Mbrojtje e pathyeshme për Windows, Mac dhe Android
 • Mbrojtje inovative dhe efektive për sulmet Ransomware.
 • Mbrojtje automatike, ndalon çdo sulm në internet dhe Spam më të fuqishëm
 • Skanim për çdo pajisje
 • Performancë e lartë: rrit shpejtësinë dhe jetëgjatësinë e baterisë suaj.
 • Wifi-Advisor per cdo Wifi qe ju lidheni
 • Menaxhim i paswordeve
 • Mbrojtje e Firewall në nivele të larta
 • Kontroll i plotë prindëror në të gjitha pajisjet
 • Mbrojtje të të dhënave , privatësisë dhe Anti-Theft
 • Menaxhim i të gjitha paisjeve nga një vend i vetëm.

Additional information

Garancia

Produkti shoqërohet me 1 vit garanci

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.