Description

Ofron mbrojtje maksimale edhe ndaj sulmeve më të fuqishme , pa ndikuar në shpejtësinë e sistemit tuaj, me performancën më të lartë.

  • Mbrojtje automatike, ndalon çdo sulm në internet
  • Teknologjia e algoritmave deduktivë
  • Impakt Zero në ngadalësimin e sistemit
  • Mbrojtje ndaj vjedhjes së të dhënave
  • Lundrim i sigurt në internet dhe mbrojtje e privatësisë
  • Siguri në çdo transaksion bankar online
  • Skanim për çdo pajisje
  • Menaxhim i paswordeve
  • Raportim në kohë reale sigurisë  së sistemit

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.