MIkrotik ax2

Është koha për të fuqizuar rrjetin tuaj të shtëpisë me rrjetin WiFi 6 me risin më të fundit në serinë e dashur hAP. hAP ax² ka gjithçka që mund t’ju nevojitet në një pikë aksesi kryesor në shtëpi – dhe më shumë! Harrojini komentet dhe krahasimet e pafundme – kjo është pajisja perfekte për 99% të shtëpive dhe ambjenteve tuaja të punës.

Sinjali me valë tani është më i fortë se kurrë. Këtu janë dy përbërësit kryesorë të suksesit të hAP ax: një radio moderne me bandë të dyfishtë, me dy chain 4-4,5 dBi dhe standardi 802.11ax me mbështetje Wave2. Le ta krahasojmë atë me gjeneratën e mëparshme: në varësi të konfigurimit tuaj të përgjithshëm, kjo do të thotë deri në 40% shpejtësi më të lartë në 5 GHz dhe deri në 90% shpejtësi më të lartë në spektrin 2.4 GHz!

Disa mund të pyesin – pse na duhen edhe shpejtësi më të larta wireless? Epo, raste të panumërta përdorimi kanë qenë më parë të pamundura ose të vështira për t’u nxjerrë. Për shembull, duke punuar me skedarë të mëdhenj mediash përmes rrjetit Wifi – pa pasur nevojë të shkarkoni dhe ngarkoni gjithçka. A keni vërtet kohë për të pritur? Merrni një hAPax² dhe kurseni më shumë kohë për gjërat thelbësore në jetë!

CPU-ja moderne me katër bërthama që funksionon në 864 MHz, e kombinuar me 1 GB RAM, jep një goditje të fortë kur bëhet fjalë për operacione të rënda si rregullat komplekse të firewall, kriptimi i harduerit IPsec, përdorimi i më shumë temave ose eksperimentimi me veçoritë më të avancuara të RouterOS. Dhe me shtimin e mbështetjes së përparuar të enkriptimit WPA3, ju jeni më të sigurt se kurrë më parë.

Ashtu si modelet e mëparshme, hAP ​​ax² mund të montohet vertikalisht, horizontalisht apo edhe në mur – pa sakrifikuar sinjalin e fortë.

Me kaq shumë produkte dhe veçori në treg, edhe një përdorues me përvojë mund të ngatërrohet. Pra, është koha për një të vërtetë të thjeshtë për një zgjedhje të thjeshtë: nuk mund të gaboni me një hAPax² në shumicën e ambjenteve tuaja.