MIkrotik hap ax3

Fuqia përfundimtare për të gjithë shtëpinë tuaj

hAP ax³ është pajisja më e fuqishme AX nga Mikrotik me mbulimin më të mirë të rrjetit me valë deri më tani. Ai përmban një CPU moderne ARM me katër bërthama që funksionon në 1,8 GHz dhe memorie të mjaftueshme (1 GB RAM + 128 MB NAND). Rregulla komplekse të firewall, kriptimi i harduerit IPsec, Wireguard, BGP, rrugëtimi i avancuar ose tunelet e shumëfishta VPN të punës në distancë nuk do ta ndalojnë familjen tuaj nga shfletimi, transmetimi, lojërat e rehatshme etj. Ka fuqi të mjaftueshme përpunuese për të gjithë. Eshtë shtuar një port e shpejtë USB 3 për të gjitha qëllimet tuaja të ruajtjes ose një modem shtesë LTE.

AX wireless

Në varësi të konfigurimit tuaj të përgjithshëm, familja e produkteve AX ofron deri në 40% shpejtësi më të lartë në 5 GHz dhe deri në 90% shpejtësi më të lartë në spektrin 2,4 GHz! Antenat e fuqishme të jashtme lejojnë arritjen e fitimit deri në 5,5 dBi, kështu që mund të harroni përforcuesit Wi-Fi dhe truket e tjera. Lidhje e qetë dhe e shpejtë për të gjithë apartamentin tuaj – kështu funksionon hAP ax³. Shpejtësitë e rrjetit shtëpiak po bëhen serioze. Ka porte 4x Gigabit Ethernet dhe një port ultra të shpejtë 2.5 Gigabit.

Më e sigurt në shumë mënyra

hAP ax³ mund të lehtësojë mendjen tuaj në shumë nivele njëkohësisht. Prodhimi me bazë evropiane, etika jonë e famshme nordike e punës dhe bashkëpunimi me ligjvënësit e BE-së sigurojnë përputhjen e plotë me të gjitha politikat e nevojshme të sigurisë. Opsionet e shumta të energjisë (DC Jack & PoE-in) rezultojnë në më pak shqetësime për kohën e mundshme të ndërprerjes. Përditësimet më të fundit të RouterOS v7 dhe shtimi i mbështetjes së avancuar të enkriptimit WPA3 sjellin siguri të paparë të softuerit.

Për t’i përmbledhur gjërat – hAP ax³ është ndër zgjedhjet më të shpejta, më të sigurta dhe më të fuqishme në botën e pikës së aksesit në shtëpi. Wired ose wireless. Dhe vjen me softuerin më të avancuar të rrjeteve në treg – RouterOS. Ndryshe nga shumë shitës të tjerë, ne nuk e kufizojmë atë që mund të bëni. Nuk ka mure pengese ose abonime konfuze. Të gjitha pajisjet tona ndajnë të njëjtin sistem operativ të pakufizuar. Imagjinata është kufizimi i vetëm.

Disa mund të pyesin – pse na duhen edhe shpejtësi më të larta wireless? Epo, raste të panumërta përdorimi kanë qenë më parë të pamundura ose të vështira për t’u nxjerrë. Për shembull, duke punuar me skedarë të mëdhenj mediash përmes rrjetit pa tel – pa pasur nevojë të shkarkoni dhe ngarkoni gjithçka. A keni vërtet kohë për të pritur? Merrni një sëpatë hAP³ dhe kurseni më shumë kohë për gjërat thelbësore në jetë.