Description

Siguria në internet është ndër shtyllat kryesore të sigurimit dhe mbrojtjes gjatë  experiencës suaj në internet.

 • Mbrojtje automatike, ndalon çdo sulm në internet
 • Teknologjia e algoritmave deduktive
 • Impakt Zero në ngadalësimin e sistemit
 • Mbrojtje ndaj vjedhjes së të dhënave
 • Lundrim i sigurt në internet dhe mbrojtje e privatësisë
 • Siguri në çdo transaksion bankar online
 • Skanim për çdo pajisje
 • Menaxhim i paswordeve
 • Raportim në kohë reale i sigurisë së sistemit
 • Mbrojtje e Firewal| në nivele të larta
 • Mbrojtje e pathyeshme nga Spam më të fuqishëm
 • Kontroll i plotë prindëror në të gjitha pajisjet

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.